Lackskydd

Skydda din bil

Ändra din bil till ny flott original med WrapStyle Sverige!

I enighet med gällande lagar så har bilindustrin tvingats att använda vattenbaserade lacker för miljöns skull. Färger som inte är lika tåliga mot exempelvis repor. OpticShield™ lackskydd har utvecklats av WrapStyle™ Stockholm för ett långvarigt skydd.

WrapStyle Paint Protection

Tack vare stöttåligheten, självläkande och självrengörande egenskaper så erbjuder OpticShield ett perfekt skydd.

Applikations gelén är designad för lackskydds filmen och andra transparenta filmer. Densiteten på gelén gör det möjligt att påföra filmen med minsta stretch påverkan.

 

WrapStyle Paint Protection

SELF-HEALING – Självläkande
Skulle lacken bli repad så självläker The OpticShield™ skadan med hjälp av solen eller varmt vatten. Repor som uppkommer genom maskintvätt, eller grenar som hänger ut över vägen är sådant som kan hända då vi använder bilen. Tack vare OpticShield så försvinner alla dessa repor genom att filmen blir varm av solen eller av varmt vatten. Originallacken kommer alltid att vara konserverad.

Helt genomskinlig
The OpticShield™ filmen är helt transparent och framtagen att skydda utan att förändra utseendet.

Skydd mot stenskott
Det finns en million orsaker till varför grus och stenar skadar lacken. Skydda lacken mot detta genom att använda OpticShield™.

Enkel att montera
Tack vare sina fantastiska egenskaper så är filmen mycket enkel att montera.

Följsam
Idag så är tiden för att montera filmer en av nyckelfaktorerna till företagets lönsamhet. Det är därför WrapStyle Stockholm har utvecklat en film som är enkel att montera. Tack vare The OpticShield™ så spara du 30% av monteringstiden.

Hållbarhet
The OpticShield™ kommer att behålla din original lack tack vare ett förstärkt UV skydd. Garantin gäller i 7 år mot gulning och sprickor.

SELF-CLEANING – Självrengörande
The OpticShield™ lackskydd har en anti smuts funktion. Smuts och damm fastnar inte lika lätt på lacken. den är också mycket lättare att rengöra..

Back to top