JOKER & HARLEY QUINN DESIGN

Man får sällan foliera en sådan bil. Lamborghini Huracan är bara ren skönhet.

”Jag har arbetat med den här designen i nästan 60 timmar. Vår klients favoritskurk har alltid varit Joker, så hans idé var enkel – att göra något med Joker & Harley Quinn. Som han sa, han hade alltid varit intresserad av Marvel, så jag försökte bara lösa det med flashiga färger. ”, Säger WrapStyle grafisk formgivare Vojtech Kriz.

Och hur känns det att foliera en bil så här? Vi frågade vår seniorfolierare och utbildare Honza.

”Vi ger alltid 100% för varje bil vi folierar. Men jag måste erkänna att ett sådant här projekt känns väldigt speciellt. Det har alltid varit en dröm som gått i uppfyllelse att arbeta med de bästa bilarna och här arbetar vi med denna skönhet. Varje detalj spelar roll och det finns inget utrymme för misstag. ” Han fortsätter: ”Vi folierade den här bilen i nästan 24 timmar och resultatet är bara strålande. Jag är så nöjd med resultatet. WrapStyle´s Zlín fick till det igen, med Joker & Harley Quinn-design.

För mer bilder besök Instagram:

https://www.instagram.com/wrapstyle/

https://www.instagram.com/vojtech_wrapstyle