VÅR STORY I FORBES

Vi är stolta över att kunna dela vår story med dig via Forbes Tjeckien. Det var en bra upplevelse och vi känner djup tacksamhet för detta tillfälle. På sex sidor får du veta hur WrapStyle från ett litet garage i Zlin gick internationellt.

Våra grundare, Martin Turecek och Marek Cepica, har för första gången delat sina upp- och nedgångar med media samt vissa milstolpar på en WrapStyle-resa. Allt handlar om en solid vänskap, hårt arbete och engagemang. Förutom det har det varit en galen åktur belagd med lycka.

Naturligtvis hade WrapStyle aldrig blivit stort och internationellt utan alla partners runt om i världen. Vi är glada över att möta olika kulturer och mentaliteter, marknadsspecifika detaljer och dela det med hela gruppen.

För närvarande har vi över 25 filialer över hela världen och vi ser fram emot nya förvärv snart.

Våra mål slutar definitivt inte här eftersom vi har startat nya projekt som Wrapstock, 3D Changer och Unreal Exists. Online-bibliotek med universell design går hand i hand med vår 3D-bilkonfigurator som heter 3D Changer, allt stöds med Virtual reality skapad av Unreal Exists.

Vi vill gärna ge kredit till alla som är en del av WrapStyle, eftersom varje detalj spelar roll och du gör skillnaden. #WrapStyleFamily

Foto credit: Michael Tomeš (Forbes)

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln.