3D CHANGER KONFIGURATOR FÖR BILFOLIERING

WrapStyle´s kontinuerliga ansträngning är att skjuta fram gränserna, skapa fantastiska konstverk och bidra till folieringidustrin med något nytt.

Därför har WrapStyle stöttat utvecklingen av en konfigurator för bilfoliering som heter 3D Changer. Programmet är baserad på 16 års erfarenhet inom bilfolieringsindustrin, efter diskussion med proffs, för att möta deras behov och hjälpa dem med det dagliga arbetet.

Det här verktyget är främst avsett för folieringsverkstäder och grafiska formgivare. De kan använda det för sina egna behov eller låta sina kunder testa sig fram, samt förhandsgranska sin nya design  eller välja en ny färg bland 430 filmer från Avery, 3M, Oracal eller KPMF.

3D-changer tillåter användare att förhandsgranska mönster på 90+ realistiska modeller av fordon och skapa fantastiska anpassade bilder.

Inte bara att du kan importera din folie-design, utan också din logotyp, anpassa bilder och använda en massa andra coola funktioner. Involvera dina kunder i processen att skapa sin drömbil, hjälp dem att bestämma och lägg till 2D-mallade presentationer med 360-förhandsvisningar, 3D-bilder eller videor.

3D Changer innehåller också förhandsgranskningar av redan gjord design, som är klara att bara köpas, printas ut och folieras. Dessa designförslag levereras av Wrapstock.com och dess skickliga designers.

Programmet är utformat för både PC och iMac (Windows och iOS) och finns på 3dchanger.com. Du kan prova en GRATIS version med begränsade funktioner eller köpa PRO för proffs. WrapStyle förser sina franchisetagare över hela världen med konfiguratorn utan extra kostnader.

För mer information, besök webbplatsen www.3dchanger.com, få inspiration på Instagram, gå med i Facebook -gruppen eller följ YouTube -videokanalen.