LADY HOONIGAN BAT DESIGN!

Vi antar att vi inte behöver presentera Nina för europeiska bilälskare, inom drifting där hon kallas för Lady Hoonigan. Den här charmiga Slovakiska föraren är känd för sina utbildningar inom drifting, vilket återspeglar hennes passion för kraftfulla bilar, som ständigt går sidledes.

Lady Hoonigan bestämde sig för att få båda sina bilar omgjorda med en helfoliering, och vid detta tillfälle slog vi oss samman med @wrapstyle-filialerna i Tjeckien, @wrapstock och teamet @3dchanger. Teamet på 16 medarbetare hade en utmaning framför sig – att foliera båda bilarna inom 8 timmar i @wrapstyle_zlin-garaget, som blev arbetsplatsen för detta event. Wrapstock skapade en design som vi kallar Bat Lady Hoonigan. Den är universell och tillgänglig på wrapstock.com

Varför valde vi designen från wrapstock.com? Eftersom Wrapstock erbjuder en fantastisk design som är lätt att foliera! Speciellt när vi tittar på två olika bilar med samma design. Wrapstock underlättar alla modifieringar eller färgbyten snabbt. Universell design var det rätta valet!

3D Changer låter dig se bilens utseende före installation med 3D-bilder och dessutom video, vilket gör den mer levande och mer livfull. Det riktiga mervärdet är att kunder inte behöver betala något i förskott och kan se hur det verkliga resultatet ser ut. 3D-changer är ett revolutionerande verktyg för folieringsindustrin. Vi är stolta över 3D Changer-teamet!

Tack vare Avery Dennison Europa printade vi designen på Avery MPI 1105 Speedmaster-film, gjord snabba appliceringar och en slät yta. Vi är glada att designen blev bra och gillades av branschexperter och fans!

Tack alla som deltagit i detta projekt, vi uppskattar all hjälp!