3D CHANGER PRO 2

3D Changer är en konfigurator för bilfolie framtagen för företag och designers. Vi på WrapStyle är medvetna om hur viktigt det är att exakt presentera det slutliga utseendet på en bil för kunden. Det är därför vi stöder utvecklingen av denna banbrytande applikation.

I oktober 2020 lanserades en ny version av  3D Changer 2-konfiguratorn, vilket flyttade nivån för 3D-visualisering fram till en högre nivå. Förutom den fantastiska, nästan fotorealistiska kvaliteten på bildskärmen och miljön, kan användaren välja mellan mer än 680 färgfolier från olika märken, titta på designen från e-butiken Wrapstock, ändra bilen genom att ändra färgen på hjulen eller bromsarna, eller applicera olika material på olika delar av bilen.

Folieringsföretag och designers kan ladda upp sin grafiska design och presentera den för sina kunder på ett imponerande sätt. De kan också exportera foton eller videor i 3D i hög kvalitet, utan tidigare erfarenhet av 3D-modellering.

Teamet som är involverat i utvecklingen av 3D Changer arbetar ständigt med uppdateringar och förbättringar för att göra 3D Car Configurator till en ny standard i branschen.

För mer information, besök www.3dchanger.com, få inspiration på Instagram, gå med i vår grupp på Facebook eller titta på en YouTube-kanal.