TJÄNSTER

Det finns inget jobb som vi inte kan göra

Vi har varit i branschen i flera år och har en bred kunskap och erfarenhet av foliering. Vi har erfarenhet av flera olika typer av projekt, och kan ge dig den bästa kvalitet och professionella hjälpen som erbjuds inom branschen. Vi erbjuder premium tjänster inom bilfoliering, kommersiella installationer, solfilm, båt- och yacht foliering, lack skyddsfilm och keramisk behandling.

BILFOLIERING

Varför lackera din bil när du kan foliera den? 
Bilfoliering av bilar är mycket mer än bara ett alternativ till omlackering, och är en perfekt lösning för personer som vill ha en unik design.

DESIGN

Har du en befintlig idé eller design? Eller kan du inte föreställa dig hur din bil kan se ut i en foliering eller med företagsprofilering? Vårt grafiska team kan hjälpa till med att få dina drömmar att bli verklighet.

Solfilm

WrapStyle gör toning av fönster i högsta kvalitet. Naturligtvis utan att ta bort glaset. Modell och färgfilm väljs alltid individuellt efter noggrant samråd med kunden.

LACKSKYDD

Ultraklar polyuretanfilm som ger billacken ett ultimat skydd såväl som andra exponerade karossdelar. Tack vare stenskottsskydd, vattenavvisande och självläkande funktioner ger filmen ett perfekt skydd.

WRAPSTOCK.COM

WRAPSTOCK.COM är ett online-bibliotek med universell design tillgänglig 24/7 att ladda ner. Våra design passar alla bilmodeller, förhandsvisning och färgändring är tillgänglig. Baserat och utvecklat bland WrapStyle´s kunder. Enklare kan det inte bli, välj din design, ladda ner den och foliera din bil idag.

3D CHANGER

3D Changer startades för att underlätta ditt folierings center. Testa och njut av processen att ändra design och färg i vår konfigurator. Välj din design, förhandsgranska den på vilken typ av bil som helst, anpassa hjul och kontrollera bilens utseende i olika vyer. Design har aldrig varit mer tillgänglig, enklare och snabbare.

KONTAKTA OSS