BILFOLIERING

VI FÅR DIN BIL ATT STICKA UT!

Bilfoliering är inte bara ett fördelaktigt alternativ till lackering, utan mycket mer och det är den perfekta lösningen för personer som letar efter en individuell bildesign. Du kan utrusta din bil inte bara med ditt specifika färgval eller en företagsprofilering i full skala, utan du kan också spara pengar och bevara värdet på ditt fordon.

DIN BIL, DIN STIL!

Häng med oss en stund när vi går igenom grunderna. Även om det inte är en ny bransch, så är foliering fortfarande inte vida känt. Det är uppenbart att vinylfoliering helt kan förändra utseendet på din bil men det skyddar också lacken och täcker den i huvudsak från väder och vind. 

Kommer du på andra tankar om färgen? Vill du sälja fordonet? Ta bara bort vinylen och originalfärgen är intakt och bevarad. Och det är inte bara för nya bilar heller. Om du har hittat ett begagnat fordon som är perfekt i alla aspekter utom färgen kan vi fixa det så länge som lacken är fri från större brister.

BILFOLIERING VS. LACKERING!

Bilfoliering kan vara diskret, du kan ändra vissa delar av bilen, uppmärksamma en viss aspekt av bilen eller så kan den vara så djärv som ditt mod tillåter. Du kan uppnå en finish och färg som helt enkelt inte är möjligt med lackering. Så, vi har din färg och finish vald, vad sägs om processen att faktiskt foliera bilen?

Vårt team har omfattande internationell erfarenhet av foliering och vi arbetar med de bästa vinyltillverkarna i världen såsom Avery, 3M, Oracal, TeckWrap och HEXIS för att säkerställa att ditt fordon förblir fenomenalt flera år senare. Låt oss bara pausa där en sekund – år. Ja, en ordentligt folierad premiumvinyl håller i upp till fem år, med relativt mindre underhåll jämfört med lack.

DESIGN I FÖRSTA HAND!

Genom våra globala förbindelser kan vi dra nytta av en fordonsdatabas med bokstavligen tusentals bilar och tidigare projekt för att inspirera dig. Detta är också viktigt eftersom du kan vara säker på att oavsett hur exotiskt ditt fordon är, så har vi relevant erfarenhet och kunskap.

Anpassad fordonsfoliering är ditt sätt att uttrycka dig själv, få ditt fordon att sticka ut, ge ditt fordon ett nytt liv eller skydda och bevara det. Om du vill veta mer om fordonsfoliering eller vill ha en kostnadsfri offert för din foliering, är du välkommen att kontakta oss.

DET HANDLAR INTE BARA OM BILAR!

Att foliera en motorcykel ger ett antal utmaningar, så det är något du bara vill lämna till ett professionellt team. Ta en ordentlig titt på en motorcykel så ser du kurvor som du inte märkte första gången, då kommer du att inse hur många olika legeringar och kompositer det finns och sedan märka hur svåråtkomligt det är.

Men här på WrapStyle har vi folierat många motorcyklar och inte bara lagt på stickers. En fullständig färgförändring kan uppnås, eller så kan du kopiera din favorit Superbike. Eller så kanske du bara vill göra något annat för att sticka ut från mängden.

TJÄNSTER

Erbjuder premiumtjänster inom bilfoliering, kommersiella vinylinstallationer, solfilm, båtfoliering, skyddsfilm och 

keramiskt lackskydd.

KONTAKTA OSS!