GRAFISK DESIGN

Var originell. Fantasi har inga gränser!

Har du en färdig idé, men du kan inte föreställa dig hur det ser ut på bilen? Kontakta oss gärna. Vi kommer att föreslå dig en snygg och kreativ design anpassad just för din bil efter eget tycke. I detta avseende är alternativen obegränsade, eftersom vinylen kan printas ut med vad du än kan föreställa dig!

ÄNDRA FÄRG ÄR BRA, MEN DESIGN ÄR BÄTTRE !

Vill du ha något helt unikt? Våra designers kan designa en unikt foliering som gör att din bil sticker ut. Så låt oss komma till det! Berätta vad du är ute efter och låt oss sköta resten. Varje sådant projekt är en utmaning för oss.

Så låt oss komma igång! Berätta vad du letar efter och vad du behöver och lämna resten till oss. Varje projekt som ditt, tvingar oss att ytterligare sträcka gränserna för design och foliering.

FÄRDIG DESIGN FINNS ATT KÖPA 24/7 !

Om du inte har tid att skapa en egen design, så har vi enkel lösning för dig. Välj helt enkelt från vår katalog, laddad med fantastiska design. Designerna kan ändras till alla fordon. Wrapstock.com är ett online bibliotek med universell design som kan laddas ner 24/7. Våra designer passar alla bilar. Förhandsgranskning av design och färgbyten är tillgänglig.

För mer information gå till Wrapstock.com.

VAD VI GÖR !

Vi är inte nästan färdiga! Med vårt kunnande rådfrågar vi dig även i frågor om företagsidentitet, utformningen av din företagslogotyp och utvecklingen av ett inspirerande företagsnamn.

I huvudsak kan vi designa vad som helst och slutligen slå in det. Från en kommersiell omslag till en designlogotyp till detaljer som en bärbar dator som bär samma omslag som din motorcykel. Vi gör det vi gillar, vi tycker om att göra det och dina uppdrag är inte en uppgift för oss, utan utmaningar. Tveka inte att kontakta oss med något. Vi kan bearbeta design på begäran i 3D, så vi kan presentera din design genom virtuell verklighet eller i vår 3Dchanger configurator

KOMMERSIELL FOLIERING !

Om du har någon form av fordon finns det helt enkelt inget bättre sätt att spendera din annonseringsbudget. Du kanske redan har logotyper, teman eller färger uttänkta. Ditt fordon erbjuder ett otroligt utrymme att marknadsföra ditt företag på, och WrapStyle är din källa för kommersiella fordonsfoliering. Från lastbilar till stora flottor med skåpbilar som tillhör ett litet företag, vi hjälper dig att utforma en foliering som främjar ditt företag på ett positivt sätt, varje gång ditt kommersiella fordon ger sig ut för en leverans eller ett möte.

Som en bonus, när du säljer fordonet tas vinyl bort och lacken är i perfekt skick och skyddar därför en av företagets dyraste tillgångar.

Tjänster

Erbjuder premiumtjänster inom bilfoliering, kommersiella vinylinstallationer, solfilm, båt & yachtfoliering, skyddsfilm och keramiskt lackskydd.

KONTAKTA OSS !