LACKSKYDD

För de som verkligen älskar bilar

OpticShield™ är en ultraklar polyuretanfilm som ger billacken ett ultimat skydd såväl som de andra exponerade karossdelarna. Tack vare anti-chock, vattenavvisande och självläkande funktioner garanterar OpticShield™ -filmen ett perfekt skydd. Filmen utmärker sig med lång hållbarhet, ytterst klarhet och exceptionellt motstånd.

VARFÖR PPF?

Kommer du ihåg den känslan när bilen var ny? Den felfria ytbehandlingen av lacken gjorde att du var fast besluten att tvätta den varje vecka, när du schamponerade hela bilen extra noga. När du kommer till parkeringen, väljer du den avlägsna platsen för att undvika vagnar och andra bildörrar. Låter det bekant? Tyvärr är det inget som håller för evigt, förr eller senare tappar färgen sin nyans och den där perfekta finishen.

Stenskott är svårt att undvika och det vardagliga slitaget kommer till slut att påverka ytan på din billack. Självklart går det att bevara lacken väl ifrån stenskott, om du varje månad besöker din billackerare. Vad tänker du om vi säger att det finns ett sätt att skydda din billack, utan att behöva lackera om din original billack men ändå behålla dess utseende och finish?

PAINT PROTECTION FILM (PPF)

Paint protection film (PPF) är en långvarig, praktiskt taget osynlig film som är en gjuten vinyl, som även bevarar bilens lack. Den skyddar befintlig lack och förbättrar den med en extra glansnivå, samtidigt lägger den till en självläkande klar beläggning som är reptålig och extremt hållbar. Paint Protection Film är 100% borttagbar från bilens original lack och kan tas bort när det önskas.

Självläkningsteknik inom Paint Protection Film är förmågan för filmens topplacklagert är självläkande, från tvättmärken, virvlar eller lätta repor  på filmens yta. Ungefär 0,5 mm tjock, PPF läcker över tid med exponering från solens värme eller kan accelereras genom att påföra varmt vatten eller värme från en varmluftspistol. Bokstavligen så försvinner reporna.

VARFÖR OPTICSHIELD?

OpticShield™ Paint Protection-film utmärker sig med lång hållbarhet, hög glans och självläkande egenskaper. En speciell nano-beläggning ger hydrofobicitet så att allt vatten rinner bort från bilens lack. Våra filmer består av självläkande elastomera polymerer som eliminerar repor.

Inte bara att OpticShield™ läker själv utan förhindrar även krackelering och att det gulnar med tiden. Inga andra konkurrenskraftiga produkter har en kombination av alla dessa funktioner, bara enskilda. Det beror på specialtillverkad elastomerpolymer som inte bara eliminerar ytskador utan har större hårdhet och motståndskraft mot yttre faktorer, inklusive kemikalier. OpticShield ™ tillhör därför de bästa i produktklassen. Ett perfekt skydd för din bil på lång sikt. För mer info besök
www.optic-shield.com.

DET HANDLAR INTE BARA OM BILAR!

Skyddsfilmen appliceras vanligtvis på de mest utsatta områdena på fordon som huv, stötfångare, speglar, skärmar, handtag, etc. Det förblir obemärkt för blotta ögat, ger ultimat skydd för bilen från vardagligt slitage, förbättrar glans. OpticShield™ är praktiskt taget underhållsfritt eftersom det förhindrar skräp, vattenfläckar och andra föroreningar.

Inte bara bilar utan även andra fordon som flygplan, båtar, motorcyklar och elektroniska enheter kan skyddas med OpticShield™.

TJÄNSTER

Erbjuder premiumtjänster inom bilfoliering, kommersiella vinylinstallationer, solfilm, båt & yacht skyddsfilm och keramiskt färgskydd.

KONTAKTA OSS !