SOLFILM

Vi gör bilen cool

XERO-solfilm blockerar nästan 100% av UV-strålarna, minskar bländningen och skyddar dig och din interiör samtidigt som du lägger till ett sofistikerat utseende. XERO-solfilm är utformade för att ge utmärkt solskydd och UV-skydd. Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter från traditionella färgade filmer till avancerade solfilmer konstruerade för att blockera IR-strålar. Du kan alltid förvänta dig exceptionell kvalitet, otrolig hållbarhet från våra filmer. Skydda dig själv och din bils interiör från skador orsakade av solen genom att använda XERO-solfilm.

VAD DU MÄRKER FÖRST ÄR HUR SNYGG DIN BIL SER UT EFTER XERO-SOLFILM !

Vi har samlat vår erfarenhet av fönster toning under tusentals installationer. Vi har lärt oss att för att uppnå bästa resultat är det viktigaste god kommunikation med våra kunder. Våra erfarenheter har hjälpt oss att välja det bästa materialet från den globala marknaden av solfilm för ditt behov.

WrapStyle gör fönster toning av högsta kvalitet. Naturligtvis utan att ta bort glaset från din bil. Graden av toning och färg väljs alltid individuellt efter noggrant samråd med kunden. Vi använder endast kvalitetsbevisade filmer.

VARFÖR ANVÄNDA SOLFILM?

 
  • Minskar värme, bländning och skadlig ultraviolett (UV) strålning från solstrålarna.
  • Blockerar oönskad värme.
  • Minimerar ögonbelastningen genom att minska solbländningen.
  • Ger integritet från nyfikna ögon.
  • Håller ihop glasskärvor i händelse av en olycka.
  • Fält- och laboratorietestade under de värsta väderförhållandena.
  • Stöds av branschledande garantier.
  • Skyddar insidan av ditt fordon.
  • Livstidsgaranti.

GÖR DIN KÖRNING MER KOMFORTABEL MED XERO-NANO SOLFILM !

XERO-NANO Carbon erbjuder den ultimata lösningen inom värmeavvisning, blockerar mer än 99% av UV-strålarna och över 80% av den infraröda värmen, skyddar dig, dina passagerare och förlänger interiörens livslängd i din bil.

Med XERO-NANO Carbon fönstertoning kan du lägga till ytterligare en sak till – en mer självsäker åktur som kommer från att du och din familj är bekväma och skyddade. Nano Carbon-serien är designad utan metallelement, med klar optisk polyester. Du behöver inte oroa dig för störningar när du använder elektroniska enheter.

COOLT UTSEENDE. BEHAGLIG KOMFORT. SJÄLVKLART VAL.

XERO-ULTIMATE solfilmer ser inte bara bra ut på ditt fordon utan håller skadliga UV-strålar borta, som kan skada interiören och huden. XERO solfilm håller livet ut. Läs mer om var och ett av våra alternativ nedan. Ultimate Serien har en signalvänlig konstruktion. En icke-reflekterande, fönster film som ger stor optisk klarhet.

XERO förser både installatören och konsumenten med ett val som kommer att pågå hela livet. Med vår Ultimate film får du mycket mer än vad du betalar för. För mer info besök Xerofilms.com.

TJÄNSTER

Erbjuder premiumtjänster inom folieringar av bilar, kommersiella vinylinstallationer, solfilm, båt & yachtfoliering, skyddsfilm för lack och keramisk lackskydd.

KONTAKTA OSS !