WRAPSTOCK.COM

Designs tillgängliga 24/7 - ladda ner, skriv ut och packa in samma dag!

Wrapstock.com är en del av WrapStyle-familjen. Baserat på all WrapStyle-upplevelse. Våra designer passar alla typer av bil = en smidig folieringsprocess. Det är så enkelt, välj din design, ladda ner den och lägg bara till din bil. Printa ut det själv eller lämna in det till oss. Klarade du inte att hitta rätt design? Sök på Wrapstock.com och hitta en som passar din bil bäst.

TILLGÄNGLIG
24/7

KLAR 300+
DESIGNER

FÄRGÄNDRING
AV BIL

PASSAR TILL
NÅGON BIL

3D
FÖRSIKT

PÅ BEGÄRAN
ÖPPNA DATA

TILLGÄNGLIG
24/7

KLAR 200+
DESIGNER

FÄRG
ÄNDRING

PASSAR TILL
NÅGON BIL

3D
FÖRSIKT

PÅ BEGÄRAN
ÖPPNA DATA

WRAPSTOCK

DESIGNER KLAR ATT LADDA NER 24/7

Du har varken en design eller tid att hitta en. Vi har en enkel lösning för dig. Välj helt enkelt från vår katalog, laddad med fantastiska mönster. Missa inte – design kan ändras till alla fordon. Ladda ner filen så kan du börja foliera! 

Ingen design, inget problem.

SPECIALDESIGNAD

Hitta din egen design

Vill du ha något helt unikt? Våra designers kan designa ett unikt förslag som får din bil att sticka ut. Så låt oss sätta igång! Berätta vad du är ute efter och lämna resten till oss. Varje sådant projekt är en utmaning för oss.

CONFIGURATOR

ÄR SKAPAD FÖR ATT UNDERLÄTTA DITT LIV!

3D Changer är ett avancerat verktyg som hjälper dig att se alla Wrapstock-mönster på mer än 300 bilar. Skaffa högkvalitativa 3D-renderingar direkt i din folieringsverkstad. Ändra design och färg efter eget tycke. Det är som ett spel. Ha kul!

ÄNDRING AV FÄRG

Gillar du våra mönster men färgen är helt enkelt inte rätt?
Föredrar du rött framför gult? Inga problem, se efter själv.

FÖRHANDSGRANSKA DIN BIL

Kämpar du med fantasin?
Kontrollera hur en design som visas på BMW skulle se ut på din Audi.

HUR DET FUNGERAR

Vi försöker göra allt så enkelt som möjligt. Kolla in vår introduktionsvideo för grundläggande information. Undrar du hur man folierar en design? Vill du veta mer om alla mätningar och teknisk bakgrund?

MICHAELA KRCKOVA
projektledare

info@wrapstock.com
+420 774 059 164

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Kontakta oss på info@wrapstock.com or

TJÄNSTER

Erbjuder premiumtjänster inom foliering av bilar, kommersiella vinylinstallationer, solfilm, båt & yachtfoliering, skyddsfilm för färg och keramisk färgskydd.

KONTAKTA OSS !